Dave Groenendijk
Dit ritme

Dave Groenendijk komt na zijn single "Een wereld van dromen" wederom met een nieuwe vrolijke single met een zomers tintje genaamd "Dit Ritme". Laat je meeslepen in deze heerlijke Nederlandstalige cover van het nummer Bailar van Deorro feat. Elvis Crespo.


Randy Schoonderwaldt
De wereld is van ons

Randy Schoonderwaldt slaat met zijn nieuwe single "De wereld is van ons" een nieuwe weg in, de jonge zanger is niet bang voor een nieuwe uitdaging en heeft zijn gevoel gevolgd met als resultaat een frisse Nederlandstalige popsong. 'Het is een ander soort nummer dan mijn fans van mij gewend zijn, maar ik vind het belangrijk om mij constant te vernieuwen en verbeteren’, aldus Randy.


Jordy Carrero
Amor da minha vida

De nieuwe singel "Amor Da Minha Vida", waar Jordy erg trots op is! Alle ingrediënten voor een zomer hit zijn aanwezig, een mooie zomerse clip, liefde, en een lekkere beat , waardoor het een lekker dansbaar nummer is. Een heerlijk nummer om in zomerse sferen te komen!


Driekes Hoekstra ft. Piet Jr
Doe dan

Geen liefde op het eerste gezicht, maar liefde bij de eerste noot, toen Driekes Hoekstra het nummer "Dura" van Daddy Yankee voor de eerste keer hoorde op de radio en wist direct dat hij hier een eigen versie van wilde uitbrengen. Hij vervolgt met dit nummer dan ook de weg die hij reeds was ingeslagen met zijn eerdere singles "Ineens verliefd" en "Die ene zoen", swingende, vrolijke nummers voor een breed publiek.


Meiky van het Hof
Sexy

De Bredase zanger Meiky van het Hof komt met zijn debuut single "Sexy". Een zomers liedje, geschreven door Simone Eversdijk en geproduceerd door Frans van Nispen.


Gerrit van der Voet
Je vroeg me

Gerrit van der Voet komt met een vrolijke nieuwe single. Geschreven door Tony van Boxtel en Frans van Nispen, en geproduceerd door Mickim Music. De videoclip werd door ons opgenomen bij café "De drie vuisten" te Gorinchem.


CV Dak Deraf
We hakken lekker door

Een aantal maanden geleden besloot een vriendenclub van 15- en 16 jarige jongens en meiden uit Prinsenbeek om hun droom waar te maken; mee te lopen met een wagen in de mooiste optocht van Nederland, in hun eigen Boemeldonck. Al snel sloten zich meer vrienden aan en werd "CV Dak Deraf" een feit.

Een van de oprichters van "CV Dak Deraf", de 16-jarige Mike Verkooijen schreef het nummer, samen met zijn vader, singer/songwriter Carlo Verkooijen. Carlo's zus, Tosca Verkooijen, heeft de backingvocals voor haar rekening genomen. Het resultaat mag er wezen; hoe bijzonder is dit om als jonge club dit te realiseren. Vandaag is het nummer "We hakken lekker door" van "CV Dak Deraf" gereleased, zodat iedereen in Boemeldonck hem mee kan zingen.

We hakken lekker door


Ivo Franklin
Tweestrijd

Ivo Franklin komt met een autobiografische ballad "Tweestrijd". Met dit nummer is de zanger, producer en presentator van o.a. het populaire muziekprogramma "Toppers van Oranje", dat uitgezonden wordt door TV Oranje, weer helemaal terug!


Driekes Hoekstra
Als ik er morgen niet meer ben

Toen Driekes het gevoelige lied "Als ik er morgen niet meer ben" hoorde, wist hij gelijk dat het nummer ooit zelf wilde opnemen. Hij vroeg toestemming aan Chris de Roo, de schrijver van de Nederlandstalige tekst van deze Ronan Keating cover, om dit lied opnieuw uit te brengen. Dit resulteerde een deze prachtige uitvoering waarin Driekes laat horen waar zijn kracht ligt, het overbrengen van het verhaal.


Naar boven

© 2012 - 2018 Mickim Music - KvK 201.08.684