Simone Eversdijk

Simone Eversdijk

Simone Eversdijk, podiumbeest met een dijk van een stem!

Simone Eversdijk is een zangeres en songwriter, met een krachtige en warme sound. Haar muziekstijl kan worden omschreven als (Nederlandstalige) popmuziek met een "boodschap". In korte tijd is Simone er dan ook in geslaagd een zeer breed publiek aan te spreken. Na een tijdlang als achtergrond zangeres en tekschrijfster bij Mickim Music, vooral achter de schermen bezig te zijn in de muziek, waagde ze in 2018 dan toch de stap om zelf op het podium te gaan staan. Met haar eigen singles en knallende covers staat ze inmiddels door heel Nederland voor haar optredens. Door haar spontane en open persoonlijk en een dijk van een stem is ze zeer geliefd bij haar publiek. Geen muziekstijl is haar vreemd of het nu Nederlands of Engels, ingetogen of spetterend is, van mooie ballads tot dance, ze weet de juiste snaar te raken bij elke gelegenheid, met haar veelzijdigheid is zij voor elk bedrijfsfeest, huwelijk, vrijgezellenfeest of ceremonie inzetbaar.

In augustus 2018 kwam zij direct met haar eerste single, haar gevoelige versie van "Ik Mis je Zo"En liet zich hiermee direct gelden. Deze single heeft geruime tijd in de diverse lijsten mogen staan. En is door de grote radiozenders en het publiek zeer goed ontvangen. Wat een start. Al snel volgde haar eigen geschreven Leef! en werd haar debuutjaar afgesloten met haar eigen kerstsingle "Het is geen Kerstmis zonder jou"

In 2019 schopte zij het tot de 4e plaats in de zangcontest van HET feestcare van Nederland "De Apresski hut" in Rotterdam, "Beste feestzanger van Nederland" en is zij genomineerd voor de 'Party Awards 2019" opkomend populairste party/levensliedartiest.
Volgde haar nieuwe single "Ik kan zonder jou" en werkte ze samen met oa de dj's Hak op de Tak en Dj Jantje.

Met haar uitbundige karakter, energie en haar adembenemende stem laat zij een diepe indruk achter op ieder publiek.

Simone staat dan ook garant voor een onvergetelijk, energiek en origineel optreden!

Boekingen
Telefoon: 0168 - 23 43 30
Mail: boekingen@mickim.nl


Naar boven

© 2021 Mickim Music - KvK 201.08.684, BTW NL0016.69.259.B05