Tony van den Dungen

Tony van den Dungen

De talentvolle 20-jarige Tony van den Dungen, valt te omschrijven als charmant, spontaan en gedreven.

Tony bracht een groot deel van zijn jeugd door in Prinsenbeek waar hij natuurlijk ook naar school ging , ieder jaar werd er aan Tony gevraagd "Tony wat wil je later worde?"' hij had zijn antwoord gelijk klaar "Ik word zanger".

Tony verhuisde op zijn 10e naar Sint Willebrord waar hij nu nog steeds woont.

Tony leerde het horeca leven kennen en ging veel uit, daar ontvlamde het echte doel van Tony, Natuurlijk zingen! Ieder weekend trok hij erop uit, hij kreeg veel goede complimenten ,dat maakte hem zelfverzekerd ! Tony besloot zangles te gaan nemen waar hij goed in aan het ontwikkelen is.

5 april 2017 kwam dan eindelijk de start van zijn carriere ! Zijn debuut singel "Ik Voel Me Top"werd grijs gedraaid op de landelijke radio! Inmiddels heeft Tony 4 singles uit en timmert hij hard aan de weg.

Tony doet er alles aan om alles zo professioneel mogelijk aan te pakken en heeft dan ook een team van echte vakmannen achter hem staan ! Hij word bij zijn optredens altijd bijgestaan door ''Meli-Sound'', brengt zijn muziek sinds 2019 uit onder het label 'Mickim Music" van Frans van Nispen ,waar hij ook zijn singles opneemt!

Al bij al is Tony hard bezig aan zijn carriere , en gaat hij voor goud !

management contact: Mickim Music - Joyce Notenboom - joyce@mickim.nl


Naar boven

© 2019 Mickim Music - KvK 201.08.684