Danny Staneke
Wereldwonder 2018

4 Jaar na de eerste release, komt Danny Staneke met een nieuwe versie van zijn debuutsingle "Wereldwonder". Samen met producer Frans van Nispen maakte hij er een remix van in een moombahton jasje.


Wim Florack
Achtbaan

Wim Florack uit Oosterhout presenteert zijn nieuwste single "Achtbaan". Een uptempo, moderne Nederlandstalige cover van Helene Fischer's "Achterbahn". Wim schreef zelf de Nederlandse tekst voor deze catchy pop/dancesong, voor deze productie kwam hij terecht bij producer Frans van Nispen van Mickim Music. Het resultaat is een krachtige, uptempo beat waarop stilstaan niet mogelijk is.


Roel Britting
Hij leeft nu van dag tot dag

De nuchtere volkszanger Roel Britting uit Alphen ad Rijn, komt met zijn nieuwe single "Hij leeft nu van dag tot dag".

De muziek en productie zijn gedaan door Frans van Nispen van Mickim Music en de tekst is afkomstig van Tony van Boxtel. Ad Moelands is te horen op zijn accordeon en het koor is ingezongen door Wiesje Westerlaken en Simone Eversdijk.

Met zijn nieuwe single gaat hij door op de weg van zijn eerdere succesvolle titels, waaronder: "Laat mij maar gaan", "Zonder jou" en "Al jouw woorden".


Mike Veraert
Ik zie je lach

De passie voor zingen zat er bij Mike altijd al in, opgegroeid met het Nederlandstalige lied wat hij van kleins af aan mee zong.
Nu komt hij met zijn eerste eigen single "ik zie je lach".


Dave Groenendijk
Dit ritme

Dave Groenendijk komt na zijn single "Een wereld van dromen" wederom met een nieuwe vrolijke single met een zomers tintje genaamd "Dit Ritme". Laat je meeslepen in deze heerlijke Nederlandstalige cover van het nummer Bailar van Deorro feat. Elvis Crespo.


Randy Schoonderwaldt
De wereld is van ons

Randy Schoonderwaldt slaat met zijn nieuwe single "De wereld is van ons" een nieuwe weg in, de jonge zanger is niet bang voor een nieuwe uitdaging en heeft zijn gevoel gevolgd met als resultaat een frisse Nederlandstalige popsong. 'Het is een ander soort nummer dan mijn fans van mij gewend zijn, maar ik vind het belangrijk om mij constant te vernieuwen en verbeteren’, aldus Randy.


Jordy Carrero
Amor da minha vida

De nieuwe singel "Amor Da Minha Vida", waar Jordy erg trots op is! Alle ingrediënten voor een zomer hit zijn aanwezig, een mooie zomerse clip, liefde, en een lekkere beat , waardoor het een lekker dansbaar nummer is. Een heerlijk nummer om in zomerse sferen te komen!


Driekes Hoekstra ft. Piet Jr
Doe dan

Geen liefde op het eerste gezicht, maar liefde bij de eerste noot, toen Driekes Hoekstra het nummer "Dura" van Daddy Yankee voor de eerste keer hoorde op de radio en wist direct dat hij hier een eigen versie van wilde uitbrengen. Hij vervolgt met dit nummer dan ook de weg die hij reeds was ingeslagen met zijn eerdere singles "Ineens verliefd" en "Die ene zoen", swingende, vrolijke nummers voor een breed publiek.


Meiky van het Hof
Sexy

De Bredase zanger Meiky van het Hof komt met zijn debuut single "Sexy". Een zomers liedje, geschreven door Simone Eversdijk en geproduceerd door Frans van Nispen.


Gerrit van der Voet
Je vroeg me

Gerrit van der Voet komt met een vrolijke nieuwe single. Geschreven door Tony van Boxtel en Frans van Nispen, en geproduceerd door Mickim Music. De videoclip werd door ons opgenomen bij café "De drie vuisten" te Gorinchem.


Naar boven

© 2018 Mickim Music - KvK 201.08.684